!חנוכה, חנוכה, חג יפה כל כך
.ואכן, זה אחד החגים הכי יפים והכי מתאימים לאירוח משפחה וחברים
אנחנו שמחות להזמין אתכם לארח את האהובים עליכם בכל ערב מימיי החג עם שולחן חג מעוצב, הפעלות נהדרות לילדים ואפילו מתכון מנצח של סופגניית שחיתות למבוגרים... חג שמח ! עיצוב השולחן: שולחן חג ערוך, זוהר ומיוחד שמקבל את האורחים בצורה הכי יפה שיש, ישר מכניס אותנו לאווירת חג. השנה הכנו לכם שני קונספטים יוקרתיים: שולחן זהב ושולחן מנדלה Rose Gold.
שולחן זהב
צלחות נייר קשיחות ועמידות בעיצוב שיש איטלקי, כוסות תואמות, מפיות בלבן וזהב בצורת סופגנייה על ראנר מוזהב עם סמלי החג, עששיות עם נרות נעימים וסביבוני זהב מפוזרים על השולחן – וקיבלתם עיצוב שאי אפשר להישאר אדיש אליו.
אפשר להוסיף כדי זהב קטנים, שרשראות לתלייה נרות זהב נוצצים בצורת סביבון - ואתם מסודרים.
שולחן מנדלה Rose Gold
כמו שאתם בטח יודעים, Rose Gold הוא הצבע הכי חם היום בעיצוב בכלל ובעיצוב הבית – בפרט. אז כדי שתישארו הכי טרנדיים שיש, דאגנו לכם לשולחן החג הכי אופנתי:
צלחות וכוסות בעיטור מנדלות מונחים באלגנטיות על מפה לבנה עם ראנר תואם, נרות דקים וארוכים ולצידם נרות סביבון מנצנצים, תוסיפו כוסות יין בעיצוב קריסטלי וכל מה שנשאר זה לחכות לאורחים.
יפה, נכון? תיהנו.
וכשהאורחים באים, אין יותר מפנק מסנגרייה חמה ומנחמת עם נגיעת אלכוהול, אז קבלו את המתכון של איילת הירשמן:
מרכיבים ל-12-14 כוסות: 2 בקבוקי יין אדום (1500 מ"ל יחד) שאתם אוהבים. 1 כוס (200 מ"ל) ברנדי, 1/4 כוס (50 מ"ל) מיץ תפוזים, 4 מקלות קינמון, 4 כפות סוכר סליל קליפה כתומה, קלוף בקולפן מ-1 תפוז .כתום, 2 תפוזים, חתוכים עם הקליפה לשמיניות, 1 לימון, חתוך עם הקליפה לשמיניות
אופן ההכנה: בסיר גדול, שמים את היין, הברנדי, מיץ התפוזים, מקלות הקינמון, הסוכר וקליפת התפוז מבשלים מעל להבה נמוכה כ-10 דקות, או עד שהסוכר נמס. מוסיפים פנימה את התפוזים והלימון החתוכים ומבשלים 5 דקות נוספות מעל להבה בינונית-גבוהה, ברתיחה עדינה. מכבים את הלהבה. מעבירים לכלי גדול חסין חום או יוצקים ישר לכוסות חסינות חום ומגישים.
הזמנתם גם ילדים? נהדר. קבלו רעיונות מקסימים לפעילות חג שתעסיק אותם ותשאיר אותם עם תוצרים מדליקים: ערכה להכנת חנוכייה אישית:
עוד אפשרות היא להכין ערכת סביבונים כיפית – ביחד עם כל הילדים:
והכי נחמד – להכין שקפים שיקשטו את החלונות המוארים:
אכלנו, שתינו, שיחקנו ועכשיו לחלק הכי חשוב... דמי חנוכה.
גם לגדולים, גם לקטנים – כולם אוהבים לקבל מתנות. אז הנה כמה רעיונות למארזים יפים וקופה אחת מפילה...
לא שכחנו... הבטחנו לכם מתכון מנצח לסופגניות, נכון? אז קבלו את המתכון של רולדין:
מצרכים: 1/2 ק"ג קמח, 3/4 כוס סוכר, 1 ביצה, 1/2 חבילת מרגרינה בטעם חמאה (רכה), 1 כפית מחוקה מלח, 1 גרדה מלימון אחד, 1/2 חבילת שמרים לחים, מים או חלב כ- 200 סמ"ק (ניתן להוסיף בהתאם לצורך).
אופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים במיקסר מלבד השמרים והחלב. מוסיפים את החלב, כמעט את כל הכמות, וממשיכים לערבל במהירות איטית. ברגע שנוצר בצק, מגבירים את מהירות הלישה. מוסיפים שמרים ולשים כ- 5 דקות. מכסים ונותנים לתפוח. לאחר התפיחה, מוציאים את הבצק מהסיר ומכדררים לעיגולים. מביאים לתפיחה נוספת, ומטגנים בשמן עמוק כ- 7 דקות.
לפני הגשה, מפדרים באבקת סוכר ומזריקים ריבה או קרם גאנש שוקולד.
צוות הילולה מאחל חג חנוכה שמח וטעים !