לאחר שהוחלט מי מארח את מי, ומי מבשל מה, נותרה עוד משימה אחת חשובה למארחים

והיא הפקת שולחן החג. כדי להקל עליכם את המלאכה ולסייע לכם לערוך שולחן

שיהיה מזמין ואטרקטיבי, גייסנו את 'הילולה', חנות המוקדשת כולה לאירועים

משמחים, וקיבצנו עבורכם כמה טיפים שימושיים לעיצוב שולחן חגיגי.

צבעוניות: לבחירת הצבעים משמעות רבה בעיצוב השולחן. כדאי לא ליצור עומס ויזואלי בשולחן. החליטו על צבע שולט מסוים ובחרו כמה גוונים שלו שייצרו הרמוניה ביניהם. התאימו כלים ואביזרים בהתאם. 

אווירה: נרות ופרחים יוצרים אווירה חגיגית. נרות מעניקים לשולחן מראה אלגנטי ומרשים, ואפשר להניחם בכמה פמוטים בגבהים שונים ולשלבם לאורך השולחן או במרכזו. הפרחים נותנים לשולחן את המראה האביבי והרענן. סוגי הפרחים וצבעיהם יוצרים את האווירה. באביב שולטים הצבעים הבהירים והפסטליים וכדאי לבחור את סוג הפרח בהתאם לכך.

אביזרים וקישוטים: להשלמת המראה המוקפד הוסיפו פריטים קטנים. עצבו את המפיות בעזרת חבקי מפיות והניחו אותן על הצלחת. אפשר גם לקשור סרט סטן לרגלית של כוסות היין בגוון התואם לעיצוב השולחן.

מתנה קטנה: הוסיפו על כל צלחת משהו קטן מכם: זה יכול להיות ברכה אישית, פרח קטן קשור בסרט, סוכריות או שוקולד בתוך שקית מעוטרת, ועוד. שלבו את הילדים בהכנה, כך ירגישו שותפים בהכנות.

דקורציה: את שולחן הסדר אפשר לעטר באגוזים ובפרחים יבשים בצבעים שונים. 

זכרו, הסוד הוא בערבובים ובשילובים